FANCLUB

O NAMA

ČLANOVI

PROMO

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


Logo

Rammstein Serbia Fanclub, osnovan je 17. januara 2009. godine u Beogradu. Već na samom početku našeg rada trudili smo se da što više Fanova, uglavnom preko interneta, obavestimo i informišemo o postojanju prvog i jedinog Fanclub-a ove vrste na našim prostorima. Ubrzo su nam se pridružili fanovi iz Srbije, ali i iz okolnih zemalja Crne Gore, Hrvatske, Bosne, Makedonije, tako da su se naše promotivne aktivnosti veoma brzo i isplatile time što smo privukli dosta članova sa ovih prostora.

Website www.rammstein-serbia.com, započeo je informisanje o najnovijim vestima grupe Rammstein, kao i o datumima aktuelnih nastupa. Takođe je, Rammstein Serbia Fanclub Forum osvojio simpatije fanova i postao mesto na kojem svaki član našeg Rammstein Serbia Fanclub-a ima priliku da u svako doba bude informisan o najnovijim vestima, turneji, velikom izboru slika, kao i mogućnosti diskutovanja i druženja sa ostalim članovima Fanclub-a.
Tokom 2009. godine na Forumu se registrovalo 366. korisnika, dok je ta brojka za 2010. godinu skočila na 943. registrovana korisnika na Forumu u toku te godine. Naravno, da je najveći procvat bio mesec mart 2010. kada je i Rammstein održao koncert u Beogradu.

Naš Fanclub, odigrao je veliku ulogu u samoj promociji Rammstein-ovog koncerta. Uz saradnju sa produkcijskom kućom koja izdaje Rammstein-ove albume, singlove... Universal Music Serbia, Mondo Portalom i Beogradskom Arenom učestvovali smo, kako u samoj promociji Rammstein muzike kod nas, tako i koncerta koji je održan 20. marta 2010. godine u Beogradskoj Areni, i to veoma uspešno. Svi zajedno uspeli smo da napunimo Beogradsku Arenu, i da damo priliku našoj publici da uživa u fantastičnom koncertu grupe Rammstein.

Tokom samog koncerta, Rammstein Serbia Fanclub, održao je i kampanju i na taj način smo stavili do znanja članovima benda da mogu da računaju na Fanove sa ovih prostora u nadi da će nas posetiti još jedanput. Fanclub je ostvario saradnju sa Fan Klubovima iz Grčke i Bugarske, dok su pojedini članovi našeg Fanclub-a imali priliku da se slikaju sa članovima benda!

Nakon koncerta, Fanclub je nastavio sa svojim aktivnostima, a u njih pre svega spada prikupljanje novih članova i želja da što više Fanova Rammstein-a okupimo na jednom mestu i na taj način uživamo u njihovoj muzici. Takođe, informisanost o bendu je za nas veoma bitna! Preko Website-a i Foruma na najbolji mogući način omogućavamo novim članovima da se upoznaju sa svime što je vezano za Rammstein. Tu su i mesečna okupljanja, na kojima imamo priliku da se družimo, prodiskutujemo o bendu, najnovijim temama, itd. Dok je tu i Rammstein Serbia Fanclub Band koji je zadužen za Live svirku najvećih hitova i zagarantovano uživanje uz muziku koju miksuju naši DJ-evi!

Rammstein Serbia Fanclub je organizovano prisustvovao koncertu grupe Combichrist (predgrupa Rammstein-u na LIFAD turneji) u Domu omladine marta 2011. godine i iskoristio priliku da pozdravi Combichrist jednom manjom kampanjom na samom koncertu! Tokom izvođenja pesme "Get Your Body Beat" članovi Fanclub-a su podigli flajere i na naše iznenađenje Andy LaPlegua (Combichrist) je podigao taj flajer i pokazao ga publici... Još jednom smo na pozitivan način preneli sliku o Rammstein Serbia Fanclub-u! 

Vođstvo Rammstein Serbia Fanclub-a je kao priznanje i zahvalnost za podršku i promociju benda, kao i sam rad ovog Fancluba, koji se sprovodi od početka 2009. godine, dobilo poziv od benda Rammstein i njihovog menadžmenta da prisustvuje probnom nastupu pred novu turneju "Made In Germany 1995-2011" u prostorijama Black Box Music-a u Berlinu, krajem oktobra meseca 2011. godine. Trud koji se konstantno ulaže u funkcionisanje i promovisanje samog benda kao i Fanclub-a je primećen i priznat od strane Rammstein-a.

Naravno, veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo da ovaj zajednički uspeh podelimo sa svima vama koji volite grupu Rammstein i da svi zajedno nastavimo da širimo naš Rammstein Community na ovim prostorima.

Rammstein Serbia Fanclub sarađuje i sa mnogobrojnim Fanovima i njihovim Fanclub-ovima u čitavom svetu. Saradnici su nam Fanclub-ovi iz: Hrvatske, Grčke, Nemačke, Rusije, Engleske, Meksika, Urugvaja, Brazila, Španije, Francuske, Portugala, Turske, Rumunije, Slovačke, Hondurasa, Perua, Japana, Švedske, Češke..... Takođe, sarađujemo i sa ostalim Fanclub-ovima: Scorpions Fanclub, Metallica Fanclub, Iron Maiden Fanclub, Nightwish Croatia Fanclub...

Rammstein Serbia Fanclub je krajem 2011. godine organizovao i Kampanju u centru Beograd-a za novi Album Rammstein-a "Made In Germany 1995-2011". Članovi Fanclub-a su nosili popularne "Made In Germany" maske članova benda Rammstein, koje su dobili kao poklon od samog benda za uspešnu promociju benda proteklih godina na ovim prostorima. I na taj način zaintrigirali publiku u Beogradu. Delili su flajere i lepili plakate sa motivima kako novog albuma Rammstein-a, tako i sa motivima Rammstein Serbia Fanclub-a.

Rammstein Serbia Fanclub je u januaru 2012. godine proslavio svoj III Rođendan i tako obeležio za sobom tri godine uspešnog rada kako u našoj zemlji tako i u regionu.

Bend Rammstein i njihov menadžment u 2013. godini ponovo promovišu LIFAD sa novim zvaničnim znakom. Ponovo Rammstein Serbia Fanclub dobija zahvalnicu sa zastavama, stikerima i značkama "LIFAD Serbia" motiva za dosadašnji rad i trud koji je uložen u promovisanje benda i koncerta u Beogradu 2013. godine, od strane benda Rammstein. Fanclub i tokom 2013. godine nastavlja sa promovisanjem benda na ovim prostorima kroz akcije i promocije u Beogradu, ali i preko internet portala.

2013 i 2016. godine Rammstein Serbia Fanclub, Aleksandar Balej kao administrator Fanclub-a, ponovo posećuje Berlin i prisustvuje Probama pred Festivalske turneje.

Tokom 2017. godine ponovo započinjemo sa velikim žurkama i to ovog puta ih pravimo javnim za sve koji žele da prisustvuju. Žurke smo držali u Kinky klubu u centru Beograda, dok ih trenutno pravimo u poznatom Gothic klubu Vrtoglavica takođe u Beogradu.

2019. godine 25. januara proslavljamo neverovatnih 10 godina od osnivanja Rammstein Serbia Fanclub-a i nastavljamo sa našim promotivnim aktivnostima i druženjima.

Trenutno Rammstein Serbia Fanclub ima preko 200 članova i preko 2000 registrovanih korisnika na Forumu! Naš veliki uspeh se ogleda u tome što smo uspeli da kreiramo jednu jedinstvenu grupu ljudi koji slušaju i podržavaju bend Rammstein, ali i u tome što konstantno gradimo čvrsta prijateljstva, od samog osnivanja Fanclub-a.

Stoga, Vas pozivamo da se i Vi pridružite našem Rammstein Serbia Fanclub-u, uz jednostavnu i besplatnu registraciju na Forumu i kraćim predstavljanjem, imate priliku da saznate sve o grupi Rammstein, budete u toku sa svim vestima i upoznate ostale ljubitelje Rammstein zvuka na ovim prostorima!!!

Rammstein Serbia Fanclub je u januaru 2019. godine proslavio 10 godina od osnivanja, sada već davne 2009. godine!!! Organizovali smo i veliku žurku #Rammstein10 da obeležimo ovaj jedinstveni događaj.

U tu čast želimo da podelimo najzanimljivije fotografije od samog početka 2009. godine Fanclub-a i divnih trenutaka koje smo doživeli svi zajedno.

Učestvovali smo u promociji novog albuma sa dve velike žurke u Beogradu, na kojima su gosti imali prilike da kupe novi album, a takođe uz podršku Universal Music Serbia i benda Rammstein podelili smo i vredne nagrade sretnim dobitnicima! Rammstein Serbia Fanclub je takođe održao početkom 2019 i veliku nagradnu igru u kojoj su učesnici mogli da osvoje zvanični LIFAD Serbia Set.

Rammstein Serbia Fanclub je pozvan u maju mesecu na veliku probu pred Stadion turneju. Prisustvovali smo i oduševljeni novom scenografijom i novim pesmama otvorili novu turneju!

Rammstein Serbia Fanclub i administrator Aleksandar Balej (DJ R+Sasha) uz podršku benda Rammstein i Universal Music Serbia održao je 2019. godine veliku turneju po Srbiji i Rumuniji, gde smo obišli sledeće gradove: Beograd, Požarevac, Zrenjanin, Novi Sad, Pančevo, Užice i Temišvar. Na ovim žurkama sretni dobitnici mogli su da dobiju novi album Rammstein-a kao i zvaničan LIFAD Serbia Set! Nastavljamo i dalje sa jedinstvenim žurkama u Srbiji i želimo da se i Vi nama pridružite i podržite pre svega bend Rammstein i postanite deo jedinstvenog Rammstein community-ja u Srbiji!
« Nazad

Vrh ˆ