VESTI

ARHIVA

RSS FEED

 


 
Rammstein Serbia Forum

 

 


 
Rammstein Serbia Website Statistics

Pretraži:


free counters

 
 
 


BERLIN REHERSAL (PROBA) // MADE IN GERMANY // NOVI ALBUM

Rammstein - Berlin Rehersal - Vođstvo Rammstein Serbia Fanclub-a je kao priznanje i zahvalnost za podršku i promociju benda, kao i sam rad ovog Fancluba, koji se sprovodi od početka 2009. godine, dobilo poziv od benda Rammstein i njihovog menadžmenta da prisustvuje probnom nastupu, pred 150-200 ljudi, pred novu turneju "Made In Germany 1995-2011" u prostorijama Black Box Music-a u Berlinu, krajem oktobra meseca 2011. godine. Trud koji se konstantno ulaže u funkcionisanje i promovisanje samog benda kao i Fanclub-a je primećen od strane Rammstein-a. Velika je čast prisustvovati ovom događaju, dok ujedno i veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo da ovaj zajednički uspeh podelimo sa svima vama koji volite grupu Rammstein i koji podržavate Rammstein Serbia Fanclub!

Made In Germany - Nova Turneja - pošto smo dobili najnovije informacije o tehničkim detaljima za koncerte na novoj turneji koja startuje 06. novembra nastupom u Bratislavi. Nemački industrijalci će svirati njihove najbolje i najpoznatije numere, dok će se na repertoaru naći i neke najnovije pesme. Rammstein će na ovoj turneji imati potpuno novu binu, a jedna interesantna vest je da će po koncertu koristiti 2000 litara nafte za pirotehničke naprave (bacače plamena). Takođe, te mašine će ispuštati plamen na visini od 12-14 metara. Dok je verovatno i najinteresantniji detalj, da će Rammstein na koncertima imati po 2 bine, koje će biti povezane mostom... Na novoj turneji oprema će otprilike ovako izgledati: bina teška 40 tona, 32 kamiona, 6 autobusa, 30 montera-profesionalnih penjača, 156 pomoćnika-prenosioci opreme, 6 operatera, 4 asistenta keteringa, 2 kostimografa, od mašina još 8 viljuškara i 4 dizalice... Ne propustite novi Rammstein Show, koji će vas sigurno ostaviti bez daha! Listu koncerata sa najnovije Rammstein Turneje "Made In Germany 1995 - 2011" možete pogledati > ovde <.

Novi Best Of Album - Pristalice Nemačkog Industrial Rock-a, izdali su 6 studijskih albuma, 2 live albuma i 3 video albuma do sada, i nema znakova da će se ovo zaustaviti! Novi Best Of Album (za sada još bez zvaničnog naziva) je kompilacija najvećih hitova benda i dolazi u tri različita formata: Standard Edition (1 CD), Deluxe Edition (2 CD), Deluxe Metal Box (2CD + 3 DVD). Novi Album bi trebao da se pojavi u prodaji krajem novembra 2011.
Kao što svaki sledbenik koji prati Rammstein zna, da je bend jako povezan sa svojim fanovima. Preko mnogo pirotehnike, bacača plamena, zoljama i dovoljno "ubojitih sredstava" na nivou manje zemlje. Ovoga puta Rammstein želi da još više prevaziđe već stečenu popularnost, kao orkestar haosa, obećavaju da niko neće otići razočaran!!!

LINK: » RAMMSTEIN SERBIA FORUM » RAMMSTEIN.COM » PLUSKA.SK

DATUM: 22.10.2011





« Nazad

Vrh ˆ